dinsdag 28 februari 2012

29 FEBRUARI in de NRC.NEXT: Gezellig samen zwanger worden

Waarom is zwanger worden voor veel vrouwen lastig en wat doen ze eraan? Vandaag in de nrc next! Interessant verhaal voor vrouwen EN mannen.

2 opmerkingen:

  1. Beste Monica,
    Toen ik vanmorgen DE bladzijde omsloeg, zakte de moed me in de pantoffels: NIKS gezellig samen zwanger, ik blijf kinderloos. Ik worstel er met vlagen enorm mee en herken veel van wat je schrijft. Toen ik je artikel uit had heb ik je vijf minuten lang een staande ovatie gegeven, in ochtendjas. Grote smile op mijn gezicht, broodkruimpjes met pindakaas nog in mijn mondhoeken, licht in 't hart! Je troost me geweldig door te schrijven dat 'ik' misschien (nog) geen kinderen heb maar wel een goede moeder ben (ik bezig namelijk ook de zorg voor anderen die je in je artikel even tevoren omschrijft). Dank je! Een heerlijke start van een nevelig grijze woensdag. Hartelijke groeten van Annemieke uit Voorhout.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankje Annemieke voor je compliment! Ik ben blij dat je wat aan dit stuk hebt gehad. Omdat ik zoveel enthousiaste, ontroerende en mooie reacties op dit artikel heb gehad, via de mail, via Facebook, via sms en in het echt, wil ik bij deze meteen iedereen daarvoor enorm bedanken. Het blijkt maar weer dat het thema bij veel mensen speelt. Monica

    BeantwoordenVerwijderen